Драма на жичарница во Пакистан – деца висат над провалија

Драма на жичарница во Пакистан – деца висат над провалија

Специјални единици во Пакистан вршат високо ризична спасувачка мисија на шест деца и двајца возрасни кои висат во кабина над провалија.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Министер за внатрешни работи на Северна Рајна-Вестфалија, Херберт Реул

Малолетници во притвор за планирање терористички напад во Германија

Четворица малолетници на возраст од 15 и 16 години завршија во истражен затвор поради сомнение …