Египет го предупредил Израел за нападот на Хамас три дена претходно, потврдува американски политичар

Информацијата која се ширеше и по египетските медиуми сега е потврдена и од директорот на Американскиот конгресен комитет за надворешни работи

Прочитајте повеќе

Три бебиња жртви на рускиот напад со дрон во Одеса, прогласен е ден на жалост

Андриј Костин, генерален обвинител на Украина истакна дека во близина нема воен објект, нарекувајќи го …