Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Еуфоријата од изборниот триумф мора да заврши сега и одма. Демонтажата на груевизмот е процес кој не завршува со примопредавање на градоначалничките функции. Локалните самоуправи беа продолжена рака на злосторничкото здружување. Оттаму, професионалната ревизија на нивното финансиско работење треба да биде првиот чекор во кревањето на маглата од дувлата на криминалот.

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот