Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Битолскана криминална банда од „Транспортер“ никако да ја соберат во судница. Еднаш “лепотицана“ од Медицинско училиште заради сообраќајка на патот не можела да стигни во Скопје. Денес не дошла другата екс-директорка оти имала астма. Свирачон од „Молика“ побарал неколку месеци да не го викаат оти ќе одел на турнеја во Австралија…

А бе овие си играат к.рташак со нас или така ми се чини? Ко крадеа пари од тендери, ништо не ги бодеше!

Море сета таа багра на чело со Двојче треба да се товари во сточен вагон и да се транспортира во Шутка. Сѐ освен тоа е награда која не ја заслужиле!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот