Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Спирала на одговорност:

Вработени во УБК: Не правевме ништо со умисла, така ни нареди началникот Грујевски.

Грујевски: Не беше ништо лично, само ги слушав наредбите на Бате Саше.

Бате Саше: Не знам ја ништо, прашајте го Никола. Кај нас у фамилија се знае кој е главен.

Никола Г: Бранко е крив!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот