Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Укинувањето на Денот на дрвото, за бандитите од ДПМНЕ значело лажна грижа на СДСМ за чист воздух. Добро…

Е па драги загрижени ем насекирани квазиекологисти од ДПМНЕ, со само еден податок од државната институција која 12 години беше под ваша контрола, ќе ви докажам колку сте ситни души и бедни манипулатори.

Имено, официјалните податоци на Државниот завод за статистика велат дека во 2012 година, кога се спроведуваше акцијата Ден на дрвото, биле пошумени вкупно 1.378 хектари. Арно ама, 9 години порано, во 2003 година, кога оваа акција сѐ уште ја немаше, во Македонија се пошумиле 2.879 хектари земјиште! И сега???

Драги “портокалови“ пријателчиња, да не се лажеме, возрасни сме: како и многу други ваши далавери, така и Денот на дрвото беше обична пералница на пари! Ако не верувате, за скоро ќе се уверите

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот