Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Нема да нѐ биде ниту како народ, ниту како држава, ако неправдата која ја делат македонските судови ја сведеме само на констатирање на состојбите. Притисокот врз сваровски судиите мора да биде жесток и континуиран: и од политичките партии, и од граѓанскиот сектор и од медиумите. Имаме ли храброст и дрскост да го направиме тоа?

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот