Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

„Ја на коњу, они доле, Бог те јеб’о што ме воле“

…раната фаза на Бора Чорба

 

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот