Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Во држава како нашата во која со години наназад на сила имавме систем на испревртени вредности и меѓусебна недоверба, утврдувањето на фактите и вистината за кумановското „Диво насеље“, мора да биде приоритет на надлежните државни институции.

Оти секоја полувистина е невистина. Секоја манипулација со вистината во име на нечии лични интереси, долгорочно може да продуцира тешки последици. Затоа, вистината за кумановските настани мора да излезе на виделина!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот