Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Новиот крушевски градоначалник Томе Христоски се откажа од надоместокот за дневни трошоци при патувањата надвор од Крушево и тие пари ќе ги пренамени за изградба и реконструкција на локалната патна инфраструктура. За иста намена ќе бидат и средствата од откажаниот дочек на Новата година на градскиот плоштад.
Затоа пак, народните пратеници никако да се охрабрат и да го стегнат зеленото копче со кое ќе ги намалат приходите кои ги добиваат на име патни трошоци.
Ај можи и тоа ќе биди еден убав ден…или, сепак, не???

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот