Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Таман помисливме оти Иницијативата за реформи на ДПМНЕ можи да биди “црвот“ кој однатре ќе го разјади трулото ткиво и ќе го забрза заминувањето на криминалната банда од политичката сцена, меѓу “реформаторите“ се случува нешто што мириса на раскол… или на нешто слично.
Само во Македонија е можно двајца луѓе да формираат три културно-уметнички друштва. Ај зборувајте ми малку за делби!?

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот