Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Со новиот годишен распоред за работа на судиите во Основниот суд Скопје 1, сваровски судиите и судиите од тефтерчето на Горде се сменети од одделот за организиран криминал и корупција. Судската багра олицетворена во “ликот и делата“ на Татјана Михајлова, Лидија Петровска, Владимир Панчевски и Моника Бахчовановска, ќе судат прекршоци и малолетници.

Доколку на овие полтрони им се придружеа уште неколку корумпирани и политички инструирани судии, меѓу кои пред сѐ пријателката на Мијалков, Софија Лаличиќ, ќе речев „бел бумбар за претседателот на скопска единица Иван Џолев“. Вака…како беше, добро е.

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот