Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Прилепската пратеничка Ана Лашкоска рече оти пратеничката група на ДПМНЕ останала компактна и покрај последните внатрепартиски случувања.
Синоќа на состанокот на Извршниот комитет на партијата, Лашкоска гласала да се оди на Конгрес, Димоски и Милошоски против, трети биле воздржани, четврти се во притвор, петти воопшто и не присуствувале на седницата…
Подобар доказ од овој, дека презимињата и прекарите на прилепчани не се случајни, не можеше да има!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот