Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Ко велевме оти демократскиот капацитет на Грујо е нула, Илче Гебелс и неговото друштво нѐ прогласија за платеници, предавници и соросоиди. Зошто сега ние да им веруваме кога велат дека Конгресот на нивната партија е недемократски и нема легитимитет?

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот