Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Колку треба чоек да биди глуп за да после сѐ шо се случи, пак ѝ дај пари на  Соња Николовска, газдарицата на ТАТ? Истата онаа Соња која на 13.000 луѓе им “дигна“ 60 милиони евра, лежеше во затвор заради тоа, и сега пак успеала да “закрпи“ неколкумина и да ги “олесни“ за 600.000 евра!?

И после пак ќе речиме, до власта било…

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот