Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Во „Новата ера“ без Грујо, Заев треба да ја има улогата на олеснувач во постигнувањето кохабитација помеѓу Христијан Мицкоски и пратеничките групи на ДПМНЕ.

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот