Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

…и после сѐ, Села не ја напушта Владата. Репликата на Рушид Паша од книгата на Блаже Алексоски „Аџи-Христо Логотет“, најдобро ги опишува причините за неговото останување во владината коалиција:
„Право да ти кажам кардаш Христо, не ми се дава перницата од под газ. Кој ја сака, нека ми ја земе со сила“

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот