Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

„Никогаш не заборавај кој си, бидејќи светот со сигурност нема да заборави. Претвори го тоа во твоја силна страна. Така, никогаш нема да биде твоја слабост. Вооружи се себеси со тоа и така никогаш нема да го употребат со цел да те повредат“
• „Игра на троновите“

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот