Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Некогаш празниците постоеја за народот, сѐ додека политичарите не направија “упад“ и не ги “приватизираа“ во популистички цели

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот