Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Победоносниот ôд на македонската ракометна репрезентација можи да го запри само оној баксузон, Хорхе, со неговото присуство во салата во Вараждин. Затоа, до завршувањето на Европското првенство, живата несреќа во движење, фикусот од Водно, не смее да ја напушти државата. После тоа, широко му поле…

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот