Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Одат на седниците на Совет, се потпишуваат, земаат 15.000 денари и – куд који, мили моји! И после велат оти бојкотирале во знак на поддршка на притворените од настаните на 27 април! Да? Ами со парите шо прајме?

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот