Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Реизборот на Петар Наумоски на претседателското место во кошаркарската федерација, е најдобар доказ дека груевизмот не е мртов. Уште колку пати треба да се алармира до надлежните државни институции, до обвинителството и судството, да почнат посериозно да се занимаваат со својата работа?

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот