Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Бојко Борисов и Екатерина Захариева ги откажаа најавените средби со Ѓорге Иванов. Во новонастаната ситуација, престојот во Бугарија Хорхе ќе го искористи да оствари официјална средба со раководителот на одделението за хортикултурно уредување на паркови и зеленило, при јавното комунално претпријатие на Софија. Средбата е од исклучително значење за зголемување на родот на калинките во Валандово и за евроатлантските интеграции на Паљурци.

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот