Не знам шо е поголема навреда за интелектот на просечниот граѓанин: да се гледа интервју со Мицкоски, или да се чита самофалбата и самодоволноста на кабинетот на Шилегов за “одлично“ организираниот отчет за едногодишното работење.
Шо би рекла Солза, тажно… шо ви кажам? 😟