Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

За нештата да бидат појасни…
Патриоти: Лазаревски, Верушевски, Кочовски, Заев, Диневски, Цветанов, Димитров…610.000 граѓани на Македонија…
Предавници: Груевски, Јанакиески, Латас, Мијалков, Јанкуловска, Вељаноски, Протоѓер…пратениците на ДПМНЕ кои изгласаа амнестија за “Хашките случаи“…
#ИмаРазлика

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот