Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Следни чекори произлезени од сведочењата за 27 април:
• Апсење на Синиша Алексовски и Борис Јосифовски, советникот за национална безбедност и генералниот секретар на кабинетот на Ѓорге Иванов
• Импичмент на Ѓорге Иванов
• Поднесување кривична пријава против Ѓорге Иванов
• Хорхе во прдекана!

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот