Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот

Кога во 2005 година Македонија доби статус на земја кандидат за членство во ЕУ, Црна Гора сѐ уште не беше независна држава. Денес, Црна Гора го отвори претпоследното поглавје во преговорите со ЕУ, а ние уште се занимаваме со идиотските ставови на Тодор Петров и му даваме простор на сите можни национални медиуми. И после Цацко ни е крив оти сме таму кај што сме… 😡

Прочитајте повеќе

Фејсбук статус на денот

Фејсбук статус на денот