Никому никогаш нема да му дозволам, ниту како на новинар ниту како на граѓанин, да ми го одземе правото слободно да пишувам, да говорам или на било кој друг начин да ги искажувам сопствените мислења и ставови.

НИКОМУ НИКОГАШ!!!