Фотографија на денот: Спас од небо

Фотографија на денот: Спас од небо

Војната во Појасот Газа влегува во петтиот месец со мали изгледи дека израелската воена операција ќе престане и оти ќе заврши страдањето на цивилното население во палестинската енклава.

Прочитајте повеќе

Страв и фрустрација во Иран по нападот врз Израел

Страв и фрустрација во Иран по нападот врз Израел

Светските лидери го осудија големиот ирански напад врз Израел, а многу Иранци се загрижени дека …