Груевски уловен во ресторан во Будимпешта

Груевски уловен во ресторан во Будимпешта

Ова е нова снимка од Никола Груевски во Будимпешта, унгарски новинар го сними бегалецот во ресторан. Откако тој излезе воопшто не застана на новинарските прашања и се качи во црн џип.

Вчера за првпат беше објавена фотографија на екс премиерот од Будимпешт, каде е во друштво на Александар Трајковски, советник на ВМРО-ДПМНЕ во општина Гази баба.

Денеска еден месец по неговото бегство тој беше снимен и со камера во Будимпешта.

Извор: Телма

Прочитајте повеќе

Талат Џафери: Има обиди за изборен инжинеринг

Талат Џафери: Има обиди за изборен инжинеринг

Имам добиено извештаи од учесниците во изборниот процес за вознемирување во однос на обиди за …