Инвестициски бум: Стан во Солун или куќа на Халкидики?

Инвестициски бум: Стан во Солун или куќа на Халкидики?

Поволната клима, која овозможува туризмот да трае и повеќе од 6 месеци, за многумина е привлечна опција да се инвестира во недвижност која што ќе се издава. Освен во Грција интерес има и за имоти во Северен Кипар.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

цук пожари

Во изминатото деноноќие регистрирани 22 пожари на отворено, осум сè уште се активни

Вкупно 22 пожари на отворено биле евидентирани во последното деноноќие, а од нив утрово се …