Крушево: Започна реконструкцијата на фискултурната сала во ООУ „Никола Карев“

Крушево: Започна реконструкцијата на фискултурната сала во ООУ „Никола Карев“

Започна реконструкцијата на спортската сала во ООУ „Никола Карев“, проект вреден 9 милиони денари кој е финансиран од Министерството за образование и наука.
Проектот опфаќа реновирање на салата и тоалетите како и промена на целата покривна конструкција, со што значително ќе се подобрат условите за изведување на наставата по физичко образование.

Прочитајте повеќе

Царинска управа колаж медикаменти

Царинска управа: Спречен шверц на 1,7 тони медикаменти штетни по здравјето на граѓаните

Царински службеници на влез на Меѓународен Аеродром Скопје спречија шверц на 1,7 тони медикаменти, Силденафил …