Лога го разреши претседателот на Советот на ИКT, судијата Лазар Нанев

Лога го разреши претседателот на Советот на ИКT, судијата Лазар Нанев

Лога до Судскиот совет доставил и допис за отворање на постапка за утврдување одговорност за работата на Нанев како претседател на Основниот суд во Кавадарци

Прочитајте повеќе

Портокаловата фаза ги препоти граѓаните

Портокаловата фаза ги препоти граѓаните

Од ИЈЗ препорачуваат да се избегнува излегување и вршење напорна активност од 11 до 17 …