Македонија на крајот на јануари ќе добие техничка влада

Македонија на крајот на јануари ќе добие техничка влада

На крајот на јануари, Ковачевски треба да биде заменет од премиер Албанец кој ќе ја предводи техничката влада до изборите во мај

Извор: DW

Прочитајте повеќе

цук пожари

Во изминатото деноноќие регистрирани 22 пожари на отворено, осум сè уште се активни

Вкупно 22 пожари на отворено биле евидентирани во последното деноноќие, а од нив утрово се …