министерство за финансии

Министерството за финансии ќе го добие седумнаесеттиот министер по ред

Зоран Ставрески беше министер за финансии со најдолг мандат, кој му траеше речиси седум години

Прочитајте повеќе

Успех на екстремната десница на европските избори

Успех на екстремната десница на европските избори

Според првичните проекции, Европската народна партија и социјалдемократите го задржуваат првото и второто место во …