Насилство и страв – Евреите од Берлин се загрижени

Насилство и страв – Евреите од Берлин се загрижени

Еврејските експерти од Берлин повторно алармираат – антисемитизмот зема галопирачки замав, стравот расте кај еврејското население. Тие предупредуваат од уште полош развој на ситуацијата.

Прочитајте повеќе

Многу аплаузи за Зеленски во Бундестагот-бојкот од АфД и БСВ

Многу аплаузи за Зеленски во Бундестагот-бојкот од АфД и БСВ

„Наш заеднички интерес е Путин да ја загуби оваа војна“, рече украинскиот претседател во емотивниот …