„Оперативните функции во македонската текстилна индустрија“, промоција на книга на Николче Мариновски

„Оперативните функции во македонската текстилна индустрија“, промоција на книга на Николче Мариновски

Утре, среда 24 мај, во Собраниската сала на Општина Прилеп ќе се одржи промоција на книгата на Николче Мариновски насловена како „Оперативните функции во македонската текстилна индустрија“.

Промотори на книгата ќе бидат проф.д-р Димко Кокароски и проф.д-р Цане Мојаноски.

Почетокот на промоцијата е во 12 часот.

Прочитајте повеќе

Кочанскиот Центар

Убиецот зад кочанскиот фемицид доби доживотна казна

Донесена е пресуда за кривичното дело Убиство извршено при родово базирано насилство и на свиреп …