Паѓа цената на струјата за првиот блок за 5%?

Паѓа цената на струјата за првиот блок за 5%?

Регулаторната комисија за енергетика денеска треба да ја соопшти одлуката за новата цена што ќе стартува од 1 јануари.

Извор: DW

Прочитајте повеќе

Кочанскиот Центар

Убиецот зад кочанскиот фемицид доби доживотна казна

Донесена е пресуда за кривичното дело Убиство извршено при родово базирано насилство и на свиреп …