Прес - конференција на портпаролите на Владата, Бошњаковски и Хоџа (видео)

Прес – конференција на портпаролите на Владата, Бошњаковски и Хоџа (видео)

Видео од редовната прес – конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа:

Прочитајте повеќе

Изборна битка во петка и шестка за две пратенички места

Изборна битка во петка и шестка за две пратенички места

Гласачите во седум избирачки места во две изборни единици ќе одлучуваат можеби и за преструктуирање …