Прилепска Витаминка учесник на EXPO30

Ви претставуваме мал дел од извонредната атмосфера која преовладуваше на вчерашниот настан EXPO.30, кој се одржи во Музејот на современа уметност, по повод 30 години од независноста. Витаминка беше горд учесник на настанот, на кој посетителите имаа посебна прилика да дегустираат дел од нашата палета на производи и да се запознаат со приказната за нашето долгогодишно постоење и делување.

Прочитајте повеќе

Бојан Маричиќ на средба со Никола Верола

Маричиќ: Ние мораме да останеме на европскиот курс во полза на сите граѓани на Северна Македонија

Првиот заменик претседател на Владата задолжен за европски прашања Бојан Маричиќ, одржа средба со Никола …