Резултати од вториот ден на турнирот „Свети Никола 2018“

Резултати од вториот ден на турнирот „Свети Никола 2018“

10.Декември.2018 година ( Понеделник )

ВЕТЕРАНИ

16.30 ч .„ЛСС – Твинс Транс“ – „Ламинати ком“ 4:0

СЕНИОРИ

17.10 ч. „Кафе Ин“ – „Гентерм” 2:0

17.50 ч.„КН Елм. Ав.сер.Анг.Мех“–„Валгор Комерц“ 6:3

ВЕТЕРАНИ

18.30 ч. „Портал 1“ – „ЗФСК Начко“ 1:0

СЕНИОРИ

19.10 ч. „Гри – Изгрев“ – „Отпад Микомп“ 3:0

19.50 ч. „Ресторан Т’га за Југ“ – „Бутик Шерон“ 5:0

20.30 ч. „Ресторан Т’га за Југ “ – „Црнилиште“ 8:0

21.10 ч. „Бучин“ – „Газија“ 3:2

21.50 ч. „Станица за Тех.преглед-Автоконтрол“ – „ЕлектроЕлементи-Паркетар Горан“ 1:0

Прочитајте повеќе

Георгиев бил фатен на дело со мито, Иџет Мемети е второосомничен

Обвинителство: Врховниот судија Георгиев бил фатен на дело со мито, Иџет Мемети е второосомничен

Јавен обвинител предложи притвор само за првоосомничениот кој е затекнат при извршување на кривичното дело, …