„Силно и одлучно кон иднината“, трибина на СДСМ во Прилеп

Во организација на Општинската организација на СДСМ Прилеп, утре, петок 28 октомври, во Центарот за култура „Марко Цепенков“ ќе се одржи граѓанска трибина под мотото „Силно и одлучно кон иднината“.

Гостин на трибината ќе биде премиерот и претседател на СДСМ, Димитар Ковачевски.

Почетокот на трибината е во 20.00 часот.

Прочитајте повеќе

ФИНКИ и Факултетот за физичка култура ќе продолжат да се градат годинава, но не во барокен стил

Повеќе од единаесет години по основањето, најголемиот факултет во државата никако да добие свој сопствен …