Утврдена листа на потврдени кандидати за претседател на СДСМ

Централната изборна комисија ја утврди листата на кандидати за претседател на СДСМ. На неа се наоѓаат имињата на тројца кандидати: Фросина Ташевска-Ременски, Димитар Ковачевски и Јован Деспотовски.

Гласањето за избор на новиот претседател ќе се одржи на 12 декември.

Прочитајте повеќе

Со СДСМ лозарите добиваат уште поголема поддршка, 9.600 денари по хектар и 100% зелена нафта

Соопштение за јавност на СДСМ Со СДСМ лозарите добиваат уште поголема поддршка. Традиционално пред големиот …