Јованоски со Апасиев

(ВИДЕО) Советникот Јованоски од Левица на седница во Општина Прилеп: „Што сакам ќе правам, ме заболе таквото“

Советникот од Левица во Општина Прилеп, Иван Јованоски, крајно непримерно и вулгарно се однесува на 12-та седница на Општина Прилеп.

Своето уличарско поведение се обиде да го оправда со тврдењето дека седницата почнала неделовнички, па затоа „ќе правам што сакам“. Арогантно ги повика службите да повикаат обезбедување, дека го „болело таквото“.

Јованоски од Левица ѝ е познат на јавноста по вулгарно и насилничко поведение. Тој е висок функционер на партијата, советник во Општина Прилеп и близок на шефот на Левица, Димитар Апасиев.

Извор:ФРОНТЛИНЕ

Прочитајте повеќе

Талат Џафери: Има обиди за изборен инжинеринг

Талат Џафери: Има обиди за изборен инжинеринг

Имам добиено извештаи од учесниците во изборниот процес за вознемирување во однос на обиди за …