„Водовод и канализација“ Прилеп: Сметките за вода граѓаните да ги плаќаат по електронски пат

„Водовод и канализација“ Прилеп: Сметките за вода граѓаните да ги плаќаат по електронски пат

Соопштение на ЈКП „Водовод и канализација:

JKП „Водовод и канализација” – Прилеп ги повикува своите корисници плаќањето на сметките да го сторат по електронски пат, користејќи  ја веб страницата на јавното претпријатие www.vodovod-prilep.mk, со цел елиминирање на секоја можност за ширење и превенција од Covid-19.

Прочитајте повеќе

Прв работен ден за новата Влада – резултати или само ротација на кадри?

Прв работен ден за новата Влада – резултати или само ротација на кадри?

Новата власт, која најавува видливи резултати, економијата и животниот стандард на граѓаните ги стави меѓу …