Започнува одбројувањето до Samsung Galaxy Unpacked 2021 - Welcome To The Everyday Epic

Започнува одбројувањето до Samsung Galaxy Unpacked 2021 – Welcome To The Everyday Epic

Во изминатите години, мобилните технологии заземаа важно место во нашите животи, бидејќи поголемиот дел од својата работа и слободното време го поминувавме во контакт со нив. Таквата ситуација со себе донесе и неминовна потреба за уреди, кои можат да ги олеснат секојдневните активности и да го подигнат корисничкото искуство на ново ниво.

Повеќе за новите уреди и искуства дознајте на Samsung Galaxy Unpacked 2021 виртуелниот настан, кој ќе биде оддржан на 14. јануари во 16 часот, на официјалната веб страница на Samsung.com.

Не ја пропуштајте приликата на 14. јануари 2021. година да бидете дел од претставувањето на најновите Samsung мобилни уреди и иновации.

Прочитајте повеќе

земја

Велика Британија ќе гради сателит за следење на климатските промени и природните катастрофи

Проектот развива група сателити за набљудување на Земјата и цели да обезбеди редовно ажурирани податоци …