УЈП Лукаревска

Нафтени компании сакале да испумпаат 160 милиони денари државни пари, УЈП ги спречи

Констатираните состојби и докази се доставени до истражните органи на постапување – Јавното обвинителство, МВР како и Управата за финансиска полиција, рече денеска директорката на УЈП, Сања Лукаревска

Прочитајте повеќе

Културна револуција и авторска уметност - започнуваат Денови на Смилевскиот конгрес

Културна револуција и авторска уметност – започнуваат Денови на Смилевскиот конгрес

Новата национална установа Манифестација „Денови на Смилевскиот конгрес“ преку неофицијална програма започна со славење на …