Крушево по втор пат добитник на признанието „Супербренд“

Општина Крушево по втор пат го добива приматот „Супербрендс“. Во име на Општината која е избрана за Супербренд за 2022 година, признанието го прими градоначалникот Томе Христоски.

„Во 2018 година бевме првата општина која стана Супебренд. Еве годинава сме повторно одбрани и тоа е уште едно признание за нашата работа. Истовремено, добивањето на ова признание е голем мотив, затоа што со нашата работа се вброивме помеѓу најуспешните субјекти од различни општествени области“, изјави градоначалникот Христоски.

Супербрендс е организација која постои 28 години и делува во 90 држави низ светот.

Прочитајте повеќе

Ковачевски – О’Брајан: Северна Македонија е пред клучен момент да ги осигура европските перспективи

Претседателот на Владата, Димитар Ковачевски, денеска одржа тет-а-тет средба со помошникот државен секретар на САД …