Ахмети со Европскиот фронт ќе ги мобилизира гласачите

Ахмети со Европскиот фронт ќе ги мобилизира гласачите

Лидерот на ДУИ и првиот човек на Народна партија, Скендер Реџепи – Зејд потпишаа коалицискиот договор за изборите. Им нудат соработка и на другите заедници, но не и на македонските партии

Извор: DW

Прочитајте повеќе

цук пожари

Во изминатото деноноќие регистрирани 22 пожари на отворено, осум сè уште се активни

Вкупно 22 пожари на отворено биле евидентирани во последното деноноќие, а од нив утрово се …