банкноти пари плата пензии

Анализа: Општините најмногу трошат за плати, мала наплата на данок на имот

Наплатата на данок на имот во првите шест месеци се одвивала со бавно темпо

Прочитајте повеќе

Германија: Повеќе работа не значи секогаш и повеќе пари

Германија: Повеќе работа не значи секогаш и повеќе пари

Откако актуелната влада го подигна нивото на социјална помош, се водат дебати дали воопшто се …